fbpx

Plantarea la distanță, ediția a șaptea – Peste 19.900 de puieți plantați. Educație practică despre păduri și natură

Plantarea la distanța, ediția a șaptea, s-a încheiat cu succes! Până pe 15 ianuarie, Adoptă un Copac a expediat 19.900 de puieți la 6.850 de elevi și voluntari și 1.023 de profesori de la 360 de școli și instituții de învățământ din toată România.

„Grupa mică…plantează pentru viitor. Vor urmări cum cresc, vor avea grijă să ude copacii. Natura este importantă pentru noi toți, iar cei mici învață să o îngrijească, să o protejeze. Grădinița 2 Mai, grupa Albinuțelor”; „un aer mai pur, un sol mai bogat, un loc răcoros, un adăpost călduros”, își doresc preșcolarii de la grădinița cu program prelungit și program normal Iulia Hașdeu din Câmpina; „mulțumim organizatorilor și așteptăm cu drag următoarele provocări” ne transmit cei de la Școala gimnazială nr. 4 din Bistrița – acestea sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care le primim zilnic de la reprezentanții școlilor partenere. Și ne bucurăm de fiecare în parte!

La Adoptă un Copac credem în educația care îmbină teoria cu practica. De aceea, după ce profesorii de la școlile partenere le-au predat elevilor la clasă materialele teoretice despre copaci, păduri, beneficiile acestora și felul în care pot fi îngrijite, elevii au plantat puieții pe care i-am trimis în curțile școlilor. Pe lângă distracție și voie bună, copiii și tinerii vor rămâne toată viața cu o lecție simplă, dar foarte eficientă despre cum pot să fie mai prietenoși cu natura și cum să aducă o contribuție în comunitățile în care vor trăi.

Mulțumim OMV Petrom, partenerul strategic al Adoptă un Copac, pentru susținerea acordată.

Plantarea la distanță, ediția a opta, a început deja, nu uita să te înscrii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top