fbpx

„Astăzi, am fost cu mama să plantăm niște copaci” – Adoptă un Copac a dat startul sezonului de plantări de primăvară la Sârbeni cu mii de copaci plantați și teme la engleză

Echipa Adoptă un Copac, alături de 170 de voluntari din mediul privat, a dat startul sezonului de plantări din primăvara 2024 la Sârbeni, în județul Teleorman.

Pe o vreme perfectă, voluntarii și echipa Adoptă un Copac au plantat aproximativ 3.400 de puieți de stejar, ulm, frasin și sălcioară.

Cea mai mare surpriza pentru noi a venit în feedbackul pe care îl cerem după fiecare eveniment de plantare. Printre răspunsuri, am găsit și compunerea în engleză a unuia dintre copiii care au venit cu părinții la plantat: „astăzi, am fost cu mama să plantăm niște copaci”. Un gest simplu devine un gest ce merită povestit.

Deși a fost o zi obositoare, echipa noastră de voluntari din organizare a fost la fel de grozavă ca întotdeauna! Oboseală, voie bună și satisfacția lucrului bine făcut rezumă aceasă primă zi de plantare.

Le multumim sponsorilor evenimentului de la Sârbeni, voluntarilor și colegilor din Viitor Plus și tuturor prietenilor Adoptă un Copac și abia așteptăm să ne vedem la următoarele evenimente!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top