fbpx

Plantarea la distanță

Previous slide
Next slide

Plantează speranță de la distanță!

Inspirăm oamenii să planteze, să îngrijească și să sărbătorească arborii!

În luna pădurii te invităm să te implici în menținerea echilibrului naturii prin plantarea de arbori forestieri! Alege pachetul cu puieți potriviți zonei geografice în care te afli, iar noi îți trimitem copăceii direct la ușa ta, gata de plantat alături de cei dragi! 

 

Pentru fiecare pachet cu puieți comandat, iei parte în eforturile noastre comune de a face România un loc mai verde!

Alege pachetul și primești ghidul digital de plantare din care afli pas cu pas cum să plantezi și îngrijești cei 7 copăcei!

 

De ce 100 lei?

Donația ta de 100 de lei acoperă costul celor 7 puieți, împachetarea lor, transportul lor până la tine și Ghidul de plantare, pe care îl vei primi prin email, din care vei afla pas cu pas cum să plantezi un copac și să îl crești mare.

Unde plantezi?

Terenul pe care plantezi îl alegi cu responsabilitate chiar tu. Sfatul nostru este să plantezi pe un teren propriu sau unul pentru care ai autorizație, de exemplu în curtea proprie, în cea a bunicilor de la țară sau în fața blocului, și acolo unde copăceii vor avea un scop: să protejeze un teren, să fixeze pământul, să oprească vântul și zăpada.

Ce plantezi?

Noi îți propunem să alegi pachetul de arbori potrivit pentru zona în care vrei să îi plantezi. Ai la dispoziție patru pachete cu cate 7 puieți forestieri potriviți pentru zona de câmpie, deal sau munte, și un pachet mini, cu specii de arbuști ornamentali, special pentru cei care nu au prea mult spațiu la dispoziție.

Când plantezi?

Puieții vor ajunge la tine în luna martie, atunci când vremea este potrivită pentru plantare. Îi vei planta într-un loc sigur, ales de tine, dar alături de comunitatea Adoptă un Copac, unde te invităm să postezi poze și filmări cu puieții tăi, mesaje de voie bună și gânduri trimise de toți participanții.

Cum plantezi?

Vei afla tot ce trebuie să știi despre plantarea și îngrijirea copacilor din Ghidul de Plantare, pe care îl vei primi prin email, la scurt timp după efectuarea donației. Am pregătit un material informativ care să te ajute să parcurgi corect toți pașii necesari pentru ca arborii tăi să crească falnici.

Alege-ți pachetul cu copăcei apoi haide să discutăm mai multe în comunitatea online de pe Facebook.

Aici împărtășim experiența de plantare, sfaturi de îngrijire a puieților proaspăt puși în pământ și experiențe personale ale tuturor celor implicați

Rezultatele edițiilor precedente

Scroll to Top