fbpx

Vino să plantăm sâmbătă, 9 decembrie, alături de Adoptă un Copac și OMV Petrom, la Hârșova în județul Constanța, pentru un oraș și un viitor mai verde!

Sunt asigurate voia bună, masa de prânz pentru toți voluntarii și transportul pentru 50 de persoane din București și 50 de persoane din Constanța!

Completează formularul de înscriere și hai să plantăm!


Echipa Adoptă un Copac vine la Hârșova, pregătită cu puieți de diferite specii de arbori și arbuști, cazmale și tot ce e necesar ca să aducem și mai mult verde în zona Portul Dunării, blocurile ANL, Centrul de zi și în apropierea blocurilor din Strada Plantelor. Împreună, vom vedea cum crește o nouă zonă verde care va aduce aer curat, umbră și răcoare vara, va fi un loc în care oamenii să se simtă bine, să se relaxeze, să iasă cu copiii și nepoții, cu prietenii și cu cei dragi!

Vom planta împreună 400 de arbori și 8000 de arbuști: stejar, tei, paltin, frasin, albizia, sânger, dar și alte specii care vor face orașul Hârșova mai curat și mai frumos!

📅Când? Sâmbătă, 9 Decembrie, la ora 9.

📍Unde? În Hârșova, pe Strada Vadului, zona Portul Dunării

Vino și tu cu noi la plantat și începe o poveste care va dăinui peste generații!

Toți voluntarii vor primi echipamentul de lucru, un kit de voluntar și apă și suc. Transportul este asigurat pentru 50 de persoane din București și 50 de persoane din Constanța.


Punct de plecare București: Benzinăria din Timpuri Noi. Vezi locația exactă aici!

Punct de plecare Constanța: Hotel Zodiac, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Vezi locația exactă aici!


Nu uita să intri pe pagina noastră de Facebook pentru a rămâne la curent cu toate noutățile!

Sâmbătă, #RomaniaPlanteaza la Hârșova!

Evenimentul face parte din proiectul de împăduriri „România plantează pentru mâine”, inițiat de OMV Petrom.

Scroll to Top