fbpx

“România plantează pentru mâine” pe 26 noiembrie la Breasta

“România plantează pentru mâine” pe 26 noiembrie la Breasta

Adoptă un Copac și OMV Petrom continuă campania “România plantează pentru mâine” cu un mare eveniment de plantare cu voluntari pe 26 noiembrie la Breasta, în județul Dolj.

Într-o singură zi vom planta 2500 de puieți de stejar, ulm, sălcioară și frasin pe un sol degradat, care are nevoie de regenerarea pe care o aduc arborii forestieri.

Avem 𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 care să ni se alăture la plantare, astfel ca într-o zi să acoperim 5000 de mp de teren liber.

Înscrierile se vor procesa pe principiul – 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒖𝒍 𝒗𝒆𝒏𝒊𝒕, 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒖𝒍 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒕, așa că grăbiți-vă să prindeți unul din locurile disponibile!

Doar participanții înscriși prin linkul de mai jos, care primesc confirmarea din partea organizatorilor, pot participa la eveniment.

Ca organizatori, 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫ă𝐦 𝐩𝐮𝐢𝐞ț𝐢𝐢, 𝐮𝐧𝐞𝐥𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 ș𝐢 𝐦â𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 și așteptăm voluntarii cu 𝐳â𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞, 𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐛𝐮𝐧ă ș𝐢 𝐛𝐫𝐚ț𝐞𝐥𝐞 pregătite pentru efort fizic susținut.

Toată distracția și pădurea care va crește în urma noastră nu ar fi posibile fără susținerea OMV Petrom. Plantarea face parte din campania “𝑹𝒐𝒎â𝒏𝒊𝒂 𝒑𝒍𝒂𝒏𝒕𝒆𝒂𝒛ă 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎â𝒊𝒏𝒆”, cea mai mare initiațivă de plantare privată din România.

⬇️Pentru înscrierea ca voluntari la acest eveniment, vă rugăm să completați formularul din link:

https://www.surveymonkey.com/r/2022inscrieribreasta

🌳#Româniaplantează 🌳#OMVPetrom 🌳#adoptauncopac

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top