fbpx

Plantăm împreună cu Philips și Brico Depot

#PlantămÎmpreună” ne-au spus partenerii de la Philips la începutul acestui an și pentru fiecare comandă online de peste 250 de lei au donat câte un copăcel. În câteva luni s-au strâns 8156 de copaci pe care îi plantăm acum pe 1,5 hectare din sudul României. Dar, nu s-au oprit la donații și azi sunt cu noi în câmp la Gherghița, plantăm umăr la umăr puieți de plop, frasin, lemn câinesc și sălcioară.

„𝐏𝐥𝐚𝐧𝐭ă𝐦 î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞” ne-au spus partenerii noștri de la Brico Depôt Romania care vor nu doar să aducă beneficii naturii prin plantare, cât și să transmită mesajul mai departe tinerei generații. Așa că azi suntem împreună la plantare cu mai mult de 50 de copii de la școala din Gherghița și umplem câmpul de copăcei și voie bună! Pentru profesorii lor avem webinarii și materiale educaționale despre importanța împăduririlor, care să îi ajute în predarea informațiilor la școală.

🌞 Ne bucurăm că soarele ne susține activitatea de azi și că toți participanții vor rămâne cu amintirea plăcută a zilei de plantare. 🌱🌱🌱

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top