Ce îți propunem

 

„Adoptă un Copac!” încurajează un stil de viață sănătos și te invită, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, să faci sport și să ne susții misiunea! Hai alături de noi în săptămâna 5 – 12 iunie să facem sport pentru păduri, fie prin alergare sau ciclism, să promovăm starea de bine și angajamentul pentru un mediu curat!

 

Fondurile strânse în urma campaniei Sport pentru Păduri vor fi folosite în cadrul programului Adoptă un Copac!” pentru împădurirea terenurilor degradate, în comunități afectate de extremele climatice din sudul ţării.

 

Fie că îți place să alergi sau să mergi cu bicicleta, am pregătit pentru tine următoarele categorii de participare:

 

  • Competiție de alergat cu clasament pe categoriile: 3, 10, 21 km.
  • Trasee de bicicletă cu clasament pe categoriile: 10, 20, 30 km.
Cum te înscrii

 

1. Intră pe platfoma SmartRaces sau alege de mai jos modalitatea preferată de implicare, Alergare sau Ciclism, și bifează una dintre distanțe: Extreme(21km alergare/30km ciclism), Power (10km/20km) sau Standard (3km/10km),

 

2. Selectează numărul de participanți (unde-s mulți, pădurea crește) și apoi selectează „Buy now

 

3. Vei fi direcționat către pagina „Checkout” unde completezi datele personale și finalizezi donația,

 

4. În urma înregistrării vei primi mail de confirmare cu datele de logare pe platformă, BIB virtual: număr de concurs personalizat cu nume/poreclă, KIT participant virtual.

 

5. Încarcă rezultatul obținut pe SmartRaces secțiunea „Încarcă rezultate’’, utilizând datele de logare primite în mailul anterior, apoi vei primi diploma de participare și medalia virtuală.

 

*Angajații și reprezentanții partenerilor „Adoptă un Copac”, vor primi un cod unic care asigură participarea gratuită (costurile participării fiind deja achitate de companie).

De ce „Adoptă un Copac!”

 

✔️ Pădurile plantate în cadrul programului sunt adiționale și au scopul de a reabilita terenuri degradate, lipsite de folosință și fertilitate.

 

✔️ Lucrăm cu administrațiile și comunitățile locale pentru a implementa activități de împădurire.

 

✔️ Ne asigurăm că pădurile și perdelele forestiere plantate ajung la stadiul de masiv și își păstrează integritatea pe termen lung.

 

*Taxa de participare acoperă cheltuielile de organizare ale campaniei și adopția a 5 puieți de arbori ce vor fi plantați în numele participantului.