Căutăm colegi!

Joburi de mediu pentru pădurile României

Căutăm colegi care să contribuie la

demersurile de împădurire ale programului „Adoptă un Copac!”

Căutăm colegi! Hai în echipa Adoptă un Copac!

Îți pasă de mediu și vrei să faci o diferență prin activitatea ta profesională? Vrei să faci parte din echipa unui ONG de mediu? Ești o persoană implicată și activă? Vrei ca munca ta să aibă un impact pozitiv asupra comunităților și să contribui în același timp la creșterea suprafeței împădurite din sudul României? Ești flexibil să lucrezi atât pe teren, cât și la birou, în spatele unui laptop?

Căutăm colegi dornici de implicare în demesurile noastre!

Dacă întrebările de mai sus te-au entuziasmat, te așteptăm să discutăm mai multe despre programul de împădurire Adoptă un copac și despre job-urile pe care le punem la dispoziție. Click pe poziții pentru detalii:

Nu sta pe gânduri și aplică! Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Termen de aplicare:  7 August 2022

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru programarea unui interviu.


„Adoptă un Copac!” este un program inițiat de Viitor Plus. Acțiunile de împădurire desfășurate au ca scop crearea de păduri și perdele forestiere adiționale și sunt menite să rezolve mai multe probleme de mediu și sociale ce afectează comunitățile din sudul țării, din județele cu cel mai mare deficit de pădure. Plantăm pe terenuri abandonate, degradate și deșertificate pentru a reabilita solul și a îmbunătății condițiile mediului înconjurător, atât pentru oameni cât și pentru natură!

Viitor Plus este o organizație non-profit cu experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea, Biroul Eco și Bine Primit.,