Căutăm colegi!

Căutăm colegi în echipa noastră!

🌳 Îți plac copacii? Hai în echipa Adoptă un Copac! 🤗

🌳 Primul 1.000.000 de copaci a fost mai greu, acum avem experiență și să vrem să plantăm următorul milion cât mai curând!

Căutăm 5 colegi:

🟢 Coordonator Voluntari – part-time

🟢 Responsabil Parteneriate Instituții Publice – part-time

🟢 Inginer silvic Constanța – full-time

🟢 Asistent de program – part-time

🟢 Responsabil logistic – full-time

Dacă întrebările de mai sus te-au entuziasmat, te așteptăm să discutăm mai multe despre programul de împădurire Adoptă un Copac și despre job-urile pe care le punem la dispoziție.

Aplică aici: http://www.viitorplus.ro/cariere/

    Nu sta pe gânduri și aplică! Abia așteptăm să ne cunoaștem!


    „Adoptă un Copac!” este un program inițiat de Viitor Plus. Acțiunile de împădurire desfășurate au ca scop crearea de păduri și perdele forestiere adiționale și sunt menite să rezolve mai multe probleme de mediu și sociale ce afectează comunitățile din sudul țării, din județele cu cel mai mare deficit de pădure. Plantăm pe terenuri abandonate, degradate și deșertificate pentru a reabilita solul și a îmbunătății condițiile mediului înconjurător, atât pentru oameni cât și pentru natură!

    Viitor Plus este o organizație non-profit cu experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea, Biroul Eco și Bine Primit.,