Plantează tu

Plantează și tu!

Prima plantare virtuală din România

Se spune că fiecare om trebuie să planteze un copac pentru a-și desăvârși scopul aici. Mai știm și că atunci când faci un bine, el se întoarce la tine. Oricare este motivul pentru care vrei să plantezi și tu, noi îți suntem alături și facem totul ca să îți fie mai ușor.

Vino alături de noi la prima plantare virtuală din România!

Când plantezi?

Pe 21 Noiembrie, într-un loc sigur, ales de tine, dar împreună cu noi pe Facebook, unde ne întâlnim online cu live-uri, mesaje de voie bună, fotografii și gânduri trimise de toți donatorii, în cadrul evenimentului online:

Prima plantare virtuală – Ziua în care am plantat un scut viu.

Ce plantezi?

Noi îți propunem să alegi pachetul de arbori potrivit pentru zona în care locuiești. Ai la dispoziție trei pachete cu cate 7 puieți forestieri potriviți pentru zona de câmpie, deal sau munte, și un pachet mini, cu specii de arbuști, special pentru cei care nu au prea mult spatiu la dispoziție.

Cum plantezi?

Vei afla tot ce trebuie să știi despre plantarea copacilor din Ghidul de Plantare, pe care îl vei primi prin email, după efectuarea donației. Odată cu el vei primi și invitația de acces în comunitatea noastră de pe Facebook, unde ne poți întreba ce vrei tu despre cum să plantezi pe 21 noiembrie și ori de cate ori vei mai face asta în viitor.

Unde plantezi?

Terenul pe care plantezi îl alegi cu responsabilitate chiar tu. Sfatul nostru este să plantezi pe un teren propriu sau unul pentru care ai autorizație, de exemplu în curtea proprie, în cea a bunicilor de la țară sau în fața blocului, și acolo unde copăceii vor avea un scop: să protejeze un teren, să fixeze pământul, să oprească vântul și zăpada.

*Responsabilitatea alegerii terenului pentru plantarea copacilor din secțiunea „Plantează tu” aparține exclusiv donatorilor.
UPDATE: Datorită faptului ca mai avem puieți forestieri în stoc, se mai pot face donații pentru primirea de pachete de copăcei până la epuizarea acestuia. Însă ORICE DONAȚIE EFECTUATĂ DUPA DATA DE 11 NOIEMBRIE VA FI LIVRATĂ DUPA DATA DE 21 NOIEMBRIE 2020!

 

Alege-ți pachetul de copăcei, donează până pe 11 noiembrie, apoi haide să discutăm mai multe pe pagina evenimentului online Prima plantare virtuală – Ziua în care am plantat un scut viu!

De ce 70 lei?

Îți trimitem 7 copacei, câți ar intra într-un metru de perdea forestieră. Donația de 70 de lei acoperă costul puieților, împachetarea lor, transportul lor până la tine și Ghidul de plantare, pe care îl vei primi prin email, din care vei afla pas cu pas cum să plantezi un copac și să îl crești mare.